Natasa Lagou

15 December 2022

No Comments

Εκστρατεία συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας (αναλωσίμων) για το ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ στο Τουλεάρ της ΝΔ Μαδαγασκάρης

Αγαπητά μέλη, συνάδελφοι, φίλοι και υποστηρικτές,

Σας ενημερώνουμε για την έκκληση για βοήθεια που έλαβε η Οργάνωση μας (Φαρμακοποιοί του Κόσμου – Κύπρου) από την ανθρωπιστική ΜΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ “ΠΑΝΑΓΙΑ” – Κύπρου (NGO INTERNATIONAL HUMANITARIAN AID (ΙΗΑ) “MOTHER OF GOD”– Cyprus.

H ΜΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ “ΠΑΝΑΓΙΑ” – Κύπρου (NGO INTERNATIONAL HUMANITARIAN AID (ΙΗΑ) “MOTHER OF GOD”– Cyprus) δραστηριοποιείται από ετών στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας και ειδικότερα στην διοργάνωση ιατρονοσηλευτικών υπηρεσιών σε χώρες της Αφρικανικής Ηπείρου, για την ανακούφιση μερικών από τούς πτωχότερους ασθενείς του πλανήτη μας.

Η ΜΚΟ ΙΗΑ οργάνωσε και έχει την αποκλειστική ευθύνη λειτουργίας του «ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» («CENTRE DE SANTE ORTHODOXE FILAZANA TAMIN’NY RENIN’ANDRIAMANITRA») στο Τουλεάρ Μαδαγασκάρης.

Τα είδη τα οποία ζητούνται από την οργάνωση “ΠΑΝΑΓΙΑ” – Κύπρου είναι τα πιο κάτω:

  • ΒΡΕΦΙΚΟ ΓΑΛΑ
  • ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ
  • ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ (βαμβάκι, γάζες, επίδεσμοι, σύριγγες, αντισηπτικά κλπ.)

Βρείτε εδώ αυτούσια την επιστολή που απέστειλε η Οργάνωση “ΠΑΝΑΓΙΑ” – Κύπρου (NGO INTERNATIONAL HUMANITARIAN AID (ΙΗΑ) “MOTHER OF GOD”– Cyprus), προς την Πρόεδρο της Οργάνωσης Φαρμακοποιών του Κόσμου Κύπρου.

Καλούνται όσα μέλη και φίλοι της οργάνωσης επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια με προσφορά ειδών που περιλαμβάνονται στα πιο πάνω, να παραδώσουν / στείλουν την βοήθεια στην αίθουσα εκκλησίας Αγίου Γεωργίου Αγλαντζιάς, απέναντι από το Δημαρχείο Αγλαντζιάς από την Παρασκευή 2/12/2022 μέχρι και την Κυριακή 18/12/2022.

Ωράριο λειτουργίας της αίθουσας 8:00-1200, 15:00-17:00, καθημερινά και Σ-Κ 8:00-1200.

Για διευκρινήσεις σχετικά με τα είδη τα οποία μπορείτε να προσφέρετε, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Γραμματέα της Οργάνωσης κ. Άννα Παφίτου, τηλ. 99-444791

Ή στο τηλέφωνο της Οργάνωσης: 70009818

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Το Δ.Σ της Οργάνωσης «Φαρμακοποιοί του Κόσμου – Κύπρου»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *